Cepot mīkla pārvēršas krēmā. Ābolu kūka “Neredzamā”. Labākais ābolu pīrāgs. Daudz pildījuma un maz mīklas

Man šis ābolu pīrāgs ir visgardākais. Tajā ir daudz pildījuma un ļoti maz mīklas, kas pārtop krēmā. Šis pīrāgs ir īsts kārums. Iesaku visiem pamēģināt!

Sastāvdaļas:

Mīklai

2 olas
50 g cukura
10 g vaniļas cukura
šķipsniņa sāls
70 g miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
30 g sviesta
100 ml piena
800 g nemizotu ābolu

Mīklas drumstalas”:

20 g sviesta
40 g miltu
15 g cukura
5 g vaniļas cukura
sāls

Pagatavošana:

Bļodā iesit 2 olas, pievieno šķipsniņu sāls, 50 g cukura un 1 paciņu (10 g vaniļas cukura).

Sakuļ olas ar mikseri 2-3 minūtes līdz gaisīgām un vieglām putām. Pievieno 30 g sviesta un 100 ml piena. Maisa, līdz masa kļūst viendabīga.

Tālāk izsijā 70 g miltu un 1 tējkaroti cepamā pulvera. Maisa, līdz pazūd kunkuļi. Gatavā mīkla ir gluda, viendabīga un šķidra.

Ābolus nomizo un izņem serdi 800 g . Varat izmantot ābolus vai bumbierus vai pusi un pusi, kā es to darīju.

Sagrieziet augļus plānās šķēlēs.

Pievienojiet augļu gabaliņus mīklai un samaisiet, līdz mīkla un pildījums ir labi apvienoti.

10*22 cm pannu pārklāj ar nepiedegošo pergamentu. Ielieciet mīklu un pildījumu veidnē. Sablīvēsim to.

Lasi vēl: Eņģelis viņiem sagatavojis dārgu pārsteigumu: Lūk, kuram martā neticami paveiksies – zvaigznes ir izvēlējušās 2 zodiaka zīmes

Cep 180*C ~ 30 minūtes.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Leave a Comment